Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7216 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
kami napisał:
[b]
och ulv72 ja wiedziaam ze to twoj mis i musialm go zawinac bo ty jeszcze o tym nie wiesz ale ja jestem zakochana w tobie od kiedy wkleiles foteczke na tej lodce od tamtej pory nie moge spac po nocach snisz mi sie ze porwiesz mnie w swe silne opalone ramiona ja wtule glowe w twa krateczke na klacie i poplyniemy razem ku wschodowi slonka...
ale niestety fazi sprowadzil mnie na ziemie tekstem ze masz zone!!!!! to choc beczulke piffka chce za tego misia by upic smutki ;D
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

a wracajac do ciebie ulv72 to do umowionego czasu beczulka ma byc w stavanger albo nie zobaczysz wiecej misia !!!!!! a i jak zawiadomisz police to mis zginie jasne!!!!!!!!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa piszesz sie na piffko????? co tam bede sama pic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja się piszę jeśli można dorzucę jeszcze jakieś browarki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kami a w jakim mieście w pl zdajesz to praffko?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
w tym najbardziej skorumpowanym gdansku w zeszłym roku była przeciez afera w tv
szkoda ze tak pozno sie za to wziełam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
a no szkoda... miałabyś już to za sobą.... a w ciągu miesiąca ile zdążysz razy podejść? bo my robimy w koszalinie i tam w ciągu tygodnia 2 razy a w skali miesiąca to aż osiem razy można się zmieścić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
fajnie masz u mnie terminy sa raz w miesiacu badz jeszcze dłuzej czekasz teraz sa zapisy na grudzien wiec jak bede w grudniu o pewnie beda na luty
wiec mam tylko jedna szanse i czuje presje mega presje !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
ulv72 napisał:
a ja caly tydzien misia po oslo szukam, ech kami, kami to juz wiem kto mi go podp....

och ulv72 ja wiedziaam ze to twoj mis i musialm go zawinac bo ty jeszcze o tym nie wiesz ale ja jestem zakochana w tobie od kiedy wkleiles foteczke na tej lodce od tamtej pory nie moge spac po nocach snisz mi sie ze porwiesz mnie w swe silne opalone ramiona ja wtule glowe w twa krateczke na klacie i poplyniemy razem ku wschodowi slonka...
ale niestety fazi sprowadzil mnie na ziemie tekstem ze masz zone!!!!! to choc beczulke piffka chce za tego misia by upic smutki ;D

a tak pozatym to mialam kiepski okres ostatnio bo jak juz myslalam ze juz wszystko umiem w sprawie praffka przyszedl jeden kolo i udowodnil mi ze tak naprawde NIC nie umiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mnie lekko tym zdolowal bo w pl mam tylko jedna szanse by zdac nie mam czasu czekac na nastepny termin wiec czulam oddech presji na moich plecach .... ale juz sie tym nie przejmuje bo jak w pl mi sie nie uda to zawsze zostaje norge a z tego co sie pytalam znajomch to bulka z maslem znajoma puscila kogos na rondzie podczas egzaminu i zdala WIEC... PRZYGODA PRZYGODA KAZDEJ CHWILI SZKODA
pozdrawiam

a wracajac do ciebie ulv72 to do umowionego czasu beczulka ma byc w stavanger albo nie zobaczysz wiecej misia !!!!!! a i jak zawiadomisz police to mis zginie jasne!!!!!!!!!!!

kami dajesz popalic, usmialem sie niezle opalone ramiona,krateczka na klacie i kami zakochana
a zonke mam, a pewnie nikt nigdy nie pytal a i nie pisalem nigdy, ze nie mam a ty tez mezusia masz wiec smutki
to ja musze utopic w beczce piffka, ze taki rejs ku wschodowi slonka przejdzie mi bokiem ;D ;D
a co do misia to protestuje !!! okupu sie spodziewalem ale jedna beczulka ?? tylko jedna za TAKIEGO misia ??
masz natychmiast podwyzszyc okup !! co sobie misiu o mnie pomysli jak sie dowie, ze wyrwalem go z rak slawnej
na caly swiat terrosystki o ksywie kami-leon za marna jedna beczke piffka, no ?? to jakas poperdulka, nie okup !
prosze o konkretne zadania !! i nie straszyc mi tu od razu, ze misiowi leb ukrecisz... najpierw paluszka musisz przyslac,
napiecie podniesc, dramatyzm musi byc !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:

a tak pozatym to mialam kiepski okres ostatnio bo jak juz myslalam ze juz wszystko umiem w sprawie praffka przyszedl jeden kolo i udowodnil mi ze tak naprawde NIC nie umiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mnie lekko tym zdolowal bo w pl mam tylko jedna szanse by zdac nie mam czasu czekac na nastepny termin wiec czulam oddech presji na moich plecach .... ale juz sie tym nie przejmuje bo jak w pl mi sie nie uda to zawsze zostaje norge a z tego co sie pytalam znajomch to bulka z maslem znajoma puscila kogos na rondzie podczas egzaminu i zdala WIEC... PRZYGODA PRZYGODA KAZDEJ CHWILI SZKODA
pozdrawiam

a tak poza tym to zycze ci abys zdala to prawko bezblednie za pierwszym razem najwazniejsze - staraj sie podejsc na luzie, opanuj nerwy i stres ... bedzie dobrze kami !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
kami napisał:
ulv72 napisał:
a ja caly tydzien misia po oslo szukam, ech kami, kami to juz wiem kto mi go podp....

pozdrawiam

kami dajesz popalic, usmialem sie niezle opalone ramiona,krateczka na klacie i kami zakochana
a zonke mam, a pewnie nikt nigdy nie pytal a i nie pisalem nigdy, ze nie mam a ty tez mezusia masz wiec smutki
to ja musze utopic w beczce piffka, ze taki rejs ku wschodowi slonka przejdzie mi bokiem ;D ;D
a co do misia to protestuje !!! okupu sie spodziewalem ale jedna beczulka ?? tylko jedna za TAKIEGO misia ??
masz natychmiast podwyzszyc okup !! co sobie misiu o mnie pomysli jak sie dowie, ze wyrwalem go z rak slawnej
na caly swiat terrosystki o ksywie kami-leon za marna jedna beczke piffka, no ?? to jakas poperdulka, nie okup !
prosze o konkretne zadania !! i nie straszyc mi tu od razu, ze misiowi leb ukrecisz... najpierw paluszka musisz przyslac,
napiecie podniesc, dramatyzm musi byc !

popierdułka POPIERDUŁKA sam jestes popierdułka !!
co do reszty:
to po:
1 primo nie negocjuj mi tu ceny bo z ceny nie zmienie!!!!!!!! i nie myl mi tu z puszka orkiestry sw pomocy czy garnuszkiem miodku bo ja zadnym tam puchatkiem nie jestem tylko BECZUŁKA piffka i to w ustalonym terminie bo sie juz magdalena i truskawkowa na to piffko ustawiłam (ew garnuszek złota z konca teczy wciaz go szukam!!!! wiec jak znajdziesz mozemy sie wymienic)
2 primo cena nie jest za wysoka bo miałam cie za emigranta na zarobku a nie zarobaska z norwegii wiec dałam realna cene a moze nie jestem zachłanna nie wiem nie mnie oceniac dobra wracajac do tematu
3 primo patrz punkt 1 zadnych wiecej negocjacji !!!!!
4 primo ja tu jestem czarnym charakterem wiec nie mow mi co mam robic!!! co ty masz mnie za jakiegos brutala palca obciac misiow tez zes wyjechał naogladałes sie filmow z alpacino
5 primo a co do reszty to moja sława nawet mnie przerasta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok